Start
Tommy Lindvall, Thunbergs Bil

Tommy Lindvall, Thunbergs Bil

Frukostmöte företagare; fossilfria transporter hos Thunbergs Bil i Söderhamn!

Publicerad: 12/12, 2019

Fredagen den 6 december var det frukostmöte om vad man kan välja för klimatbonusbilar och fossilfria drivmedel i bilar med förbränningsmotor.

Mötets värd var Thunbergs Bil AB i Söderhamn, där ca 10 personer hade mött upp.

Deltagarna välkomnades av försäljningschef Tommy Lindvall, som berättade om företaget och vad som är på gång.

Därefter berättade organisationen Företagarnas chef i Söderhamn, Anders Strömberg, om varför Företagarna anser att det är viktigt att implementera hållbarhet i företagares vardag, där val av fossilfria transporter och fordon är ett par viktiga grunder.

BiodrivMitts ordförande, Claes Rosengren, och Lennart Sjögren, vice ordförande, informerade om vikten av att sträva efter fossilfria transporter, om att ansluta sig till Transportutmaningen m fl inom Fossilfritt Sverige samt om vikten av att samverka med varandra i dessa frågor genom BiodrivMitt.

 

Håkan Ålander, Söderhamn Nära, informerade om vad som är på gång i Söderhamn om nya ladd- och tankstationer och andra upplysningar.

 

Frukostmötet avslutades med att Tommy Linfvall, Thunbergs Bil, berättade om både drivlinor i elbilar och fossilfria drivmedel i deras olika bilmodeller.

 

BiodrivMitt och Företagarna tackar för ett mycket trevligt och givande värdskap!

Se alla nyheter »

Deltagare

Deltagare

Håkan Ålander, Söderhamn Nära

Håkan Ålander, Söderhamn Nära

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK